VIHERRAKENTAMINEN  KETTERÄSTI Helsinki, Espoo, Vantaa, riihimäki , FORSSA ja hyvinkää

Kaipaako pihasi kaunista nurmikkoa? Laadukkaasti toteutettu viherrakentaminen ja piharakentaminen viimeistelevät talosi ulkoasun. Teemme kaikenlaiset viherrakennus- ja pihatyöt ammattitaidolla. Palveluitamme ovat mm. nurmikon perustaminen, viherrakentaminen, viherrakentamiseen liittyvät maansiirtotyöt. Teemme työt pienurakointina pihaa ja maisemaa säästäen.

 

Palvelemme joustavasti niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin, jotka tarvitsevat pihoilleen kustannustehokkaan kokonaisratkaisun. Viherrakentaminen edullisesti alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Forssa Riihimäki, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää sekä muu pääkaupunkiseutu.

 

Viherrakentaminen PIENKONEELLA AHTAISSAKIN PAIKOISSA

Hyvin varusteltu kalustomme taipuu ahtaisiin ja kaikkein hankalimpiinkin kohteisiin. Viherrakentaminen toteutetaan pienillä minikoneilla, joiden avulla voimme työskennellä sellaisissakin paikoissa, joihin koneella ei muuten mahtuisi. Näin työt tulevat tehdyksi tehokkaasti pihan ja maiseman siitä kärsimättä. Lopputuloksena on siisti ja kaunis piha, jossa istutukset kukkivat ja pihakivetykset ovat tarkasti paikoillaan.

MONIPUOLISET VIHERRAKENNUS- JA PIHATYÖT

– Nurmikon perustaminen ja uudistaminen alusta loppuun

– Pienten piharakennusten pohjien kaivuut

– Maa-ainesten vaihdot ja siirrot myös ahtaissa paikoissa

– Maan poistot, muotoilut ja tasoitukset

– Ruuvipaalutukset ja niiden toimitukset

– Pihojen viimeistelytyöt

– Pengerrykset, kiviasetelmat ja muurien pohjat

– Istutuskuopat ja -altaat

– Rakennusten sisällä suoritettavat kaivuutyöt

– Koneelliset lumityöt ja hiekoitukset

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Piharakentaminen ja viherrakentaminen Hyvinkää, Riihimäki, Helsinki, Espoo, Vantaa, Forssa, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää sekä muu pääkaupunkiseutu.